Politica de abonare la newsletter

a website-ului www.pontajangajati.ro

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru trebuie sa  bifati casuta aferenta acestei optiuni disponibila in formularele de pe Site. Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord sa primesc comunicari cu scop comercial si de marketing pe e-mail sub forma de Newsletter, cu respectarea clauzelor de confidentialitate si a drepturilor pe care le detin, in calitate de persoana vizata, prezentate in Politica de Confidentialitate” reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea COSMIC WEB, aceasta trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat pentru abonare. 

Abonarea la newsletter implica prelucrarea urmatoarelor categorii de date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon. Toate procesele de prelucrare in scopul transmiterii de informatii respecta regulile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru. 

Abonarea la newsletter nu este conditionata de inregistrarea unui cont de utilizator sau de plata unei taxe. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se vor trimite pe adresa de e-mail si numarul de telefon furnizat in formularul disponibil pe Site, cu conditia ca acestea sa fie corect introduse. Wastebill nu isi asuma nicio resposanbilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori. 

Newsletter-ul contine informatii cu privire la:

  • articole de interes din domeniul din domeniul obligațiilor de mediu;
  • stiri si informatii legislative ce vizeaza obligatiile de raportare a deseurilor;
  • cele mai recente oferte si promotii disponibile pe Site;
  • informari cu privire la cursuri si seminarii live si online din domeniul obligațiilor de mediu;
  • alte informatii de interes pentru Utilizator.

Abonatul are optiunea de a se dezabona in orice moment de la newsletter, apasand pe link-ul de unsubscribe din partea de jos a e-mailului transmis sau contactandu-ne la adresa de e-mail office@pontajangajati.ro. Ulterior dezabonarii, va puteti abona oricand din nou la newsletter-ul nostru. 

RASPUNDERE

Aplicatia Pontaj Angajati apartinand COSMIC WEB S.R.L. nu ofera nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata. 

COSMIC WEB S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate Utilizatorului. Fiecare newsletter trimis va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).